Bērzu sula

Kāpēc bērzu sulas ir tik vērtīgas 25.04.2013

Līdz ar dabas atmodu, klāt bērzu sulu laiks. Šis ir īstais brīdis, lai attīrītu organismu no ziemas sārņiem. Bērzu sulas var arī izmantot skaistumkopšanā, gatavot tajās ēdienu un pat iegūt šampanieti.

Saņemot atļauju, valsts mežos var tecināt bērzu un kļavu sulu 17.04.2013

Kopā ar ieilgušo ziemu ir iekavējusies arī bērzu un kļavu sulu tecināšanas sezona – ja pagājušajā gadā visi šī veselīgā dzēriena cienītāji varēja to nobaudīt jau pirmajā aprīļa pusē, tad šogad kļavu sulu tecināšana ir sākusies pavisam nesen.

Vācieši iemīl Latvijas bērzu sulu 09.04.2013

Latvieši bija, ir un būs lielākie bērzu sulas dzērāji pasaulē, uzskata Linards Liberts. Taču arī citas tautas pelnījušas gūt pavasarīgu prieku no bērzu sulas.